Verrassing: vrouwen zeggen dat het sterkste genot van intimiteit alleen mogelijk is in de volwassenheid.

1. Bij oudere mensen neemt de hoeveelheid seks niet af

In hun onderzoek hebben wetenschappers bewezen dat een derde van de Amerikaanse bevolking seksuele relaties heeft voor de leeftijd van 70 jaar. Op de leeftijd van 40 jaar was het percentage 70% voor het zwakke geslacht en 74% voor de mannen.

In Rusland is het onderzoek naar seksuele relaties op een zeer middelmatig niveau, dus er zijn geen indicatoren van seksuele activiteit onder ouderen. Volgens bijna de enige Russische studie naar intieme partnerrelaties blijft tussen 65-67 jaar een derde van de bevolking seks hebben, wat bijna de rest van hun leven een aangename aanvulling is op de relaties. Het keerpunt kan de leeftijd van 67 jaar genoemd worden, waarna het intieme leven vervaagt (de cijfers dalen naar 16%).
In 70 jaar tijd leidt slechts 6% van de Russische burgers actief een intiem leven, en in 80 jaar tijd houdt het op.

De wetenschapper, auteur van artikelen over intieme relaties D. Rogozin geeft voorbeelden: “Oma, die koket lacht, antwoordde: “… op mijn 50ste heb ik kwaliteitsseks en -orgasme meegemaakt. Het tweede voorbeeld: “Een man op 86 jarige leeftijd merkte dat hij seks had met zijn vrouw tot hij 70 jaar oud was tot zijn vrouw stierf. Toen verleidde hij haar vriendin.”

2. Veiligheid komt op de eerste plaats

Op elke leeftijd kun je soa’s krijgen. Zowel op de leeftijd van 40 jaar als na 60 jaar lopen mensen het risico om seksueel overdraagbare aandoeningen op te lopen.

Volgens de statistieken is de helft van de Amerikanen met een HIV-besmetting al over de vijftig jaar heen en leeft hij nog. Men kan alleen maar blij zijn met de kwaliteit van hun medicijnen.

In Rusland zijn de meeste geïnfecteerden mannen die de leeftijd van 40 jaar nog niet hebben bereikt.

Dus op elke leeftijd, moet je niet vergeten over methoden van bescherming (we hebben het over een condoom), moet je nadenken over je gezondheid, te beginnen met een nieuwe partner.
Zorg ervoor dat u elk jaar een test doet om te weten te komen of u op tijd een soa hebt en ga naar de dokter.

3. Masturbatie

Onderzoek op dit gebied toont aan dat een hoog percentage (tot 60%) van de Amerikaanse vrouwen van jongs af aan (vanaf 16 jaar) tot aan ouderdom (tot 59 jaar) voortdurend masturberen. Op 70 jarige leeftijd masturberen de dames ook, hoewel hun aantal daalt tot 30%.

Het percentage mannen varieert echter van 70% tot 69 jaar en 46% na 70 jaar.

Russische wetenschappers kunnen niet op dergelijke feiten werken vanwege hun afwezigheid, dus gebruiken ze buitenlandse resultaten.
Opgemerkt moet worden dat in veel landen enquêtes met betrekking tot vrouwelijke en mannelijke masturbatie zijn gehouden.

Wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat bijna iedereen masturbeert (9 van de 10 mensen), het is normaal. De bevolking masturbeert bijna al haar bewuste leven, en als het tot 30 jaar oud is, gebeurt het bijna elke dag, dan neemt het aantal “sessies” tegen de leeftijd van 60 jaar af, maar niet gereduceerd tot nul.

4. Fysiek wordt het moeilijker

Het wordt elk jaar moeilijker en moeilijker voor oudere mensen om seks te hebben. Er is niets onnatuurlijks aan, het is de menselijke fysiologie. De evolutie heeft geleid tot de menopauze bij vrouwen na 40 jaar. Letterlijk een paar eeuwen geleden werd een vrouw in zulke jaren al beschouwd als een vervallen oude vrouw (wat een seks!) Nu hebben het wetenschappelijke en technologische proces en de geneeskunde ons in staat gesteld om het leven bijna voor de helft te verlengen, dus in 40 “het leven is nog maar net begonnen”, en krijgt het seksleven nieuwe kleuren.

Aan vrouwen

Het vrouwelijk organisme is zo gerangschikt dat in de periode van 40-50 jaar het gehalte aan oestrogeen aanzienlijk afneemt. Als gevolg daarvan wordt de menstruatie onregelmatig en schaarser, de structuur van de vagina verandert in de richting van vernauwing, het uitdunnen van de wanden. Veel vrouwen beginnen intieme intimiteit te vermijden vanwege de pijn die optreedt omdat de klieren minder glijmiddel afscheiden. Het probleem van de droogte van de vagina kan worden opgelost door speciale vaginale crèmes, die kunnen worden gekocht bij de apotheek.

Misschien, en vice versa, toegenomen verlangen, komt het voor in de medische (hormonale) behandeling van de symptomen van de menopauze.

Aarzel niet om uw arts te raadplegen over alle veranderingen in uw lichaam en conditie. Een competente specialist zal altijd adviseren over de beste manier om het probleem op te lossen.

Mannen

Op 40-50-jarige leeftijd hebben veel mannen erectieproblemen. Erotische tijdschriften en het uiterlijk van een partner zijn niet langer voldoende om de penis in een “gevechtsstaat” te brengen. Vrouwen moeten al hun vaardigheden toepassen met de streling van de genitaliën.

М. Caslman, een journalist die al decennia lang betrokken is bij seks, zei: “Een erectie bij een 40-jarige man kan niet zo lang duren als in zijn jeugd. Elke afleiding kan de erectiele functie verminderen”. De journalist noemt het een ontevredenheid over een erectie van middelbare leeftijd.

Als u zich zorgen maakt over dit probleem, moet u een specialist raadplegen. U moet niet onmiddellijk Viagra en gelijkaardige producten kopen. Het komt vaak voor dat de oorzaak van een erectiestoornis psychologische problemen zijn, waardoor de patiënt automatisch “herstelt”.

5. Kwaliteitsvolle seks

Veel van de zwakkere geslachten zijn meer tevreden met seksuele relaties in de volwassenheid dan in de jeugd. Laten we een paar citaten citeren om het te bewijzen:

  • “Het mannelijk geslacht van mijn leeftijd is minder egoïstisch, mannen proberen eerst mij te plezieren en dan aan zichzelf te denken. Dit alles komt met ervaring en door de jaren heen.
  • “Ik heb vertrouwen in mezelf, ik weet mijn lichaam wat ik wil. Ik kan mijn partner openlijk vertellen wat ik leuk zal vinden.”
  • “Ik had nooit gedacht dat vertrouwen in mezelf en in mijn lichaam me plezier in seksspelletjes kon brengen.”
  • “Ik ben intern veranderd. Ik ben niet bang, zoals in mijn jeugd, om in bed te vragen om iets nieuws te doen. In mijn 50er jaren schaam ik me niet om over seks te praten.”
  • “Mijn man en ik zijn in de 50. De kinderen zijn volwassen geworden, we denken niet aan zwangerschap. We doen wat we willen zonder ons zorgen te maken dat we gehoord of gezien worden. We genieten er gewoon van.”

М. Castleman heeft er vertrouwen in dat vrouwelijke pijn en mannelijke erectiestoornissen de seksuele relaties kunnen verstoren, maar ook kunnen verbeteren. Hoe? Het is gewoon dat deze afwijkingen mensen dwingen om te experimenteren en zichzelf toe te staan dingen te doen waar ze alleen maar van gedroomd hebben.

Conclusie: Het is noodzakelijk om de intimiteit te diversifiëren in plaats van te verwerpen.

Apologets van het “juiste” geslacht geloven dat als de seksuele problemen beginnen, het nodig is om het helemaal te laten varen. Deze bewering is onjuist. De journalist is van mening dat seks op volwassen leeftijd je in staat stelt om elkaar nog beter te leren kennen. Je hoeft niet verlegen te zijn, je hoeft het alleen maar te diversifiëren met seksueel speelgoed, rollenspellen. Orale seks wordt een traditioneel plezier voor beide partijen.

6. Een orgasme zonder erectie is ook mogelijk

Mannen kunnen zelfs zonder een erectie een orgasme krijgen. Genoeg erotische strelingen, een prettige omgeving, een bekwame partner die het initiatief in eigen hand neemt – en het orgasme komt er bovenop. Overigens zullen de gewaarwordingen hetzelfde zijn als voorheen.

7. Ziekten van het hart- en vaatstelsel – interferentie voor seksueel genot

Problemen met het hart en de slagaders, vasculaire contractie kan de kwaliteit en de kwantiteit van het vrijen beïnvloeden. Het is mogelijk dat vrouwen meer tijd nodig hebben om hun partners te laten ontwaken en dat mannen het steeds moeilijker vinden om lang op het hoogtepunt van hun erectie te blijven.

En als dit op 40-jarige leeftijd nooit lijkt te gebeuren, dan wordt in de loop van de jaren duidelijk dat alles mogelijk is. Om dergelijke negatieve momenten verder uit te stellen, moet u daarom voortdurend uw hart controleren bij de artsen, de juiste voeding, lichaamsbeweging – en alles zal in orde zijn in uw seksleven.

Talrijke studies hebben bevestigd dat echte orgasmen pas bekend zijn bij vrouwen als ze 36 jaar oud zijn. Het is ook bewezen dat dames na 60 jaar orgasmes helderder ervaren dan 24-jarige meisjes. Fysiologie heeft hier niets mee te maken. Het punt is dat volwassen vrouwen leven en seksuele ervaring hebben en niet verlegen zijn om hun seksuele partner nieuwe strelingen en houdingen in bed aan te bieden. Mannen nemen kritiek adequaat waar en zijn bereid om hun vrouw plezier te geven door nieuwe manieren te proberen. Seksuele partners leren elkaar door de jaren heen beter kennen en zijn niet bang om te experimenteren.

Waarom wachten tot ze volwassen zijn om te begrijpen wat er toe doet?

De natuur had gepland dat na 40 mensen geen seks meer zou hebben. Maar nu worden we steeds vaker geconfronteerd met een situatie waarin slechts 40 mensen zich vrij en open beginnen te voelen voor improvisatie en spel. Dus is het de moeite waard om de beste jaren te verliezen?

Vermijd intimiteit in volwassenheid niet, het zal beter en beter zijn, en onthoud: kwaliteitsseks wordt gecreëerd door partners. En als je nog jong bent – laat de seksuele relaties al in 20 jaar kwalitatief zijn!