Met Tadalafil kunt u niet alleen erectie verbeteren. De functionaliteit van het geneesmiddel is veel groter. Het medisch preparaat werd geanalyseerd in de loop van 17 12-weken. Uit het onderzoek is naar voren gekomen, dat Tadalafil ook voor een aanzienlijke verbetering van ejaculatie en orgasme zorgt. Op deze wijze is het aantal voordelen van de behandeling met tadalafil veel groter. Tadalafil verbetert de volgende functies:

  • Erectiele
  • Orgastische
  • Ejaculatoire

De resultaten van het onderzoek verschenen in BJU International.

De leidinggevende deskundige van het onderzoek – dokter Darius A. Paduch, PhD, uit New York, zei dat patiënten die lijden aan ES ook met andere problemen geconfronteerd worden. De aandoening beïnvloedt ook het vermogen om een orgasme en ejaculatie te bereiken.

Uitgebreide verbetering van seksuele prestaties dankzij één pil

Internationale Index van de Erectiele Functie (IIEF) was de belangrijkste criterium die de conditie van ejaculatoire en orgastische disfunctie bepaalde. De kwaliteit van tevredenheid wordt bepaald op basis van Seksuele Ontmoeting Profiel. De vragenlijst bevatte vragen, de antwoorden daarop werden vervolgens geanalyseerd door de specialisten die het onderzoek deden. De studies omvatten 3681 deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 54 jaar. Hun gemiddelde index van de lichaamsmassa was 26 kg/ m2. 1512 deelnemers leden aan een ernstige vorm van erectiestoornis, 1812 deelnemers hadden een orgastische disfunctie. De helft van de deelnemers waren wit, en ongeveer 40% waren Aziaten.

De studie toonde aan dat tadalafil een perfecte optie is voor de patiënten die erectiele en orgastische functies willen normaliseren. Op deze manier was de persoon in staat om verschillende problemen op te lossen met slechts één medicijn.

Verbeterde erecties werden gemeld door 66% van de patiënten met een ernstige vorm van erectiestoornis die Tadalafil 10 mg en Tadalafil 20 mg kregen. De patiënten in de andere groep hadden een soortgelijke behandeling met een placebo. 36% van dezen stelden een verbetering vast. Wat betreft de patiënten met een ernstige vorm van orgasmestoornis, 66% rapporteerden een verbetering met tadalafil en 35% verklaarden hetzelfde, hoewel ze met een placebo behandeld werden. Ernstige vormen van disfunctie brachten een betere functionaliteit van dit medicijn aan het licht. Bij die gevallen is het effect wel duidelijker.

Tadalafil plus testosteron voor een betere effectiviteit

De behandeling van ejaculatiestoornis en orgasmestoornis met testosteron blijkt effectiever als die gecombineerd wordt met een therapie met tadalafil. De deskundige adviseerde eerst de testosteronspiegel te normaliseren en dan pas de behandeling met tadalafil te starten.

Dr. Paduch leverde het volgende commentaar daarop: hij raadde aan testosteronspiegel te verhogen en vervolgens de behandeling van 3 maanden met tadalafil in te zetten. De patiënt moet ontspannen zijn en moet niet uit alle macht proberen om een orgasme te bereiken. Dat kan het bereiken van het gewenste resultaat verhinderen. Door stress ontstaat er geen ontspanning en opwinding.

Het probleem dat onderzoekers tegenkwamen, had te maken met een prestatiebepalende schaal –IIEF was niet aangepast voor deze doelen. Een validatie moet worden uitgevoerd speciaal voor deze type van tests. Tadalafil moet ook getest worden om te zien of het goed genoeg is om gebruikt te worden door de patiënten die geen ES maar andere aandoeningen hebben, die eveneens professionele hulp vereisen.

Het onderzoek bestudeerde de effecten van tadalafil, maar hoe zit het met de andere PDE5-remmers? Werken ze op dezelfde manier bij deze patiënten? Zoals u ziet, dit onderzoek kan vele vragen oproepen die in de toekomst moeten worden beantwoord.

Dr. Paduch vertelde dat de effecten pas duidelijk werden nadat het onderzoek was begonnen en niemand kon van tevoren zeggen of het werkte of niet.

Seksuele problemen waar geen aandacht aan wordt besteed komen naar voren

De onafhankelijke specialist werd ook uitgenodigd om commentaar te leveren op het onderwerp in Medscape Medical News. Dokter Joseph Harryhill vond het een bemoedigend nieuws. De broodnodige stap voorwaarts wordt in deze sfeer gedaan. Er waren weinig verslagen over de aandoeningen die assistentie en extra onderzoek nodig hebben, zoals orgasmestoornis en ejaculatiestoornis. Deze ontdekking zal de aandacht trekken en een grotere vooruitgang zal hopelijk worden bereikt. Deze dingen worden vaak vergeten en clinici kunnen hun patiënten zelfs niet vragen over de vertraging van de zaadlozing of het onvermogen tot ejaculatie.

De deskundige zei ook dat patiënten, die een milde vorm van ES ervaren, vaak last hebben van ejaculatieproblemen. Als we de incidentie van ejaculatieproblemen bij mannen bekijken zullen we zien dat er meer zulke patiënten zijn onder de mannen met ES. Daarom kan het medicijn voor een bredere groep consumenten een goede verlichting zijn. De patiënten zullen in staat zijn om zich meer comfortabeler te voelen als er een gelegenheid is om hun ejaculatieproblemen te behandelen.

Het bedrijf Eli Lilly, die Cialis produceert, heeft deze analyse ondersteund.